Caserola Cu Brânză Smântână
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați caserola cu brânză smântână. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 23g de proteine, 25g de grăsime, și un total de 378 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 1,73 USD pe porție. Este adus la tine de Allrecipes. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Dacă aveți la îndemână biscuiți rotunzi cu unt, cremă condensată de supă de pui, cremă de brânză și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a folosi biscuiții rotunzi cu unt, puteți urma acest fel principal cu Cookie-Uri Ritz ca desert. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. În general, această rețetă câștigă o nu este atât de excelent scor spoonacular de 37%. Încercați Caserola De Mic Dejun Cu Smântână, Smântână Hash Caserola Maro, și Caserola de cartofi cu smântână și ceapă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o cratiță mare la foc mediu mic combinați puiul, crema de supă de ciuperci, crema de supă de pui, cremă de brânză, smântână și 2/3 din firimiturile de cracker.
Se amestecă bine și se fierbe până când toate amestecate împreună și crema de brânză s-a topit.
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Transferați amestecul de caserole într-un vas de copt ușor uns de 9x13 inch și acoperiți cu firimiturile de cracker rămase.
Coaceți la 350 de grade F (175 de grade C) timp de aproximativ 15 minute sau până când biscuiții devin maronii aurii. Puneți lingura în boluri și bucurați-vă!