Caserola Cu Brânză Cheddar

Caserola Cu Brânză Cheddar
Brânză Cheddar crupe caserola ar putea fi doar Sud rețeta pe care o căutați. Această rețetă servește 6 și costă 91 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 440 calorii, 19g de proteine, și 28G de grăsime pe porție. Funcționează cel mai bine ca fel principal și se face aproximativ 55 minute. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână brânză Cheddar ascuțită, ou, grâu de gătit rapid și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma laptele, puteți urma acest fel principal cu Calea Lactee Brownie Bites ca desert. Este perfect pentru Toamna. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este bun. Încercați Bacon și brânză Cheddar crupe caserola, Andouille și brânză albă de brânză Cheddar, și Grâu măcinat cu piatră cu Chorizo și brânză Cheddar pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Aduceți laptele doar la fiert într-o cratiță mare la foc mediu-mare; bateți treptat untul și grăsimile. Reduceți căldura și fierbeți, amestecând constant, 5 până la 7 minute sau până când se termină grăsimile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
CrupeCrupe
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
3
Se ia de pe foc.
4
Se amestecă oul și următoarele 3 ingrediente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OuăOuă
5
Se toarnă într - un vas de copt ușor uns de 11 x 7 inci.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
6
Se presară cu parmezan ras.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan RasParmezan Ras
7
Coaceți, acoperit, la 350 timp de 35 până la 40 de minute sau până când amestecul este setat.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
8
Serviți imediat.

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Riesling, vin spumant și Zinfandel sunt alegeri excelente pentru Sud. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Un vin pe care l-ați putea încerca este Domaine Leseurre Dry Cuvee Classique Riesling. Are 4,8 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 23 de dolari.
Domaine Leseurre Dry Cuvee Classique Riesling
Domaine Leseurre Dry Cuvee Classique Riesling
Sucul Riesling de la Domaine Leseurre este fermentat 100% în rezervoare inoxidabile. În timp ce se află pe drojdie, vinul este amestecat manual (b.m.-connage sur lies) o dată pe lună, timp de 11 luni. Acest proces dezvoltă o complexitate suplimentară de arome și arome. Acest Riesling uscat are mirosuri de flori de citrice și coajă de lămâie, stratificate pe palat cu note de pere. Acest riesling se împerechează bine cu păstrăv Amandine, stridii crude și este un aperitiv minunat.
DificultateGreu
Gata În55 m.
Porții6
Scor De Sănătate6
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista