Caserola cremoasă cu fructe de mare este o pescatarian garnitură. Această rețetă face 55 de porții cu 53 calorii, 3G de proteine, și 3G de grăsime fiecare. Pentru 32 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 18 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de vin, fileuri de tilapia, pătrunjel cu frunze plate și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 12 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Caserola cu fructe de mare cremoase cu lot mare, Caserola cu fructe de mare sau caserola delicioasă de ton, și Caserola cu fructe de mare * pentru cei cărora nu le plac fructele de mare*.
Instrucțiuni
1
Se încălzește cuptorul la 375 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2
Încălziți 2 linguri de ulei într-o oală mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
3
Adăugați ceapa, morcovii, păstârnacul, țelina și lingurița de sare și gătiți, amestecând ocazional, până se înmoaie, 15 până la 18 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac
1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
Ciorchine De țelină, Feliată (aproximativ
20 De Felii Subțiri De Dovlecel
(tub Mare)
4
Presărați făina și gătiți, amestecând, timp de 1 minut (nu lăsați să se întunece).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lorann Bucătărie Profesională®
5
Adăugați vinul și fierbeți până aproape evaporat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
6
Adăugați smântâna, lingurița de sare și lingurița de piper și dați la fiert.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 (U-12) Creveți
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
(tub Mare)
7
Se ia de pe foc, se amestecă pătrunjelul și se transferă într-un vas de copt pătrat de 8 inci.Între timp, așezați cartofii într-o cratiță medie și adăugați suficientă apă rece pentru a acoperi. Aduceți la fierbere și adăugați 1 linguriță de sare. Reduceți căldura și fierbeți până se înmoaie, 15 până la 18 minute. Rezervați cana de apă de gătit, scurgeți cartofii și readuceți-i în oală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
8
Adăugați o ceașcă de ulei rămas, o linguriță de sare, o linguriță de piper și o ceașcă de apă de gătit rezervată și piure (adăugând mai multă apă de gătit, dacă este necesar) până la omogenizare.Cuibărește peștele și creveții în amestecul de legume și acoperă cu cartoful mixture.In un castron mic, combinați firimiturile de pâine și restul de 1 lingură de ulei și presărați peste cartofi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (12 Uncii) De Fasole Verde Proaspătă, Tăiată
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
8 (U-12) Creveți
1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
(tub Mare)
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
9
Așezați vasul pe o foaie de copt cu margini și coaceți până se rumenesc, 20 până la 25 de minute.