Caserola Cordon Bleu De Pui
Caserola de Cordon Bleu de pui ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. O porție conține 508 calorii, 41G de proteine, și 23g de grăsime. Pentru $2.75 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați bulion de pui, sare condimentată, piper și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Cu o lingură scor de 56%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Caserola Cordon Bleu De Pui, Caserola Cordon Bleu De Pui, și Caserola Cordon Bleu De Pui pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 191°.într-un castron mare, combinați bulionul, smântâna și sosul; se amestecă bine cu sârmă. Se amestecă tăiței nefierte, mazăre, șuncă, boia și 1/8 linguriță de piper. Lingura în caserola de 2 litri de mică adâncime.
Puneți puiul peste amestecul de tăiței; se presară cu sare condimentată și restul de 1/8 linguriță de piper. Acoperiți cu folie.
Coaceți acoperit la 191°.timp de 30 de minute.
Descoperiți caserola; coaceți 20 de minute sau până când puiul este fraged cu furculița și sucurile curg limpede, iar tăiței sunt fragede și bine încălzite.
Așezați 2 jumătăți de felie de brânză peste fiecare jumătate de piept de pui.
Coaceți încă 5 minute sau până când brânza este topită.