Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați caserola clasică de porumb. Această rețetă vegetariană servește 16 și costă 38 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 9g de grăsime, și un total de 125 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. 20 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Cap la magazin și ridica porumb, ouă, philadelphia arpagic & ceapa crema de brânză răspândirea, și câteva alte lucruri pentru a face astăzi. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Kale caserola {o actualizare pe clasic Ziua Recunostintei fasole verde caserola}, Caserola Clasică, și Corn Au Gratin – această caserolă homestyle este un mod delicios de a servi porumb pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Se încălzește cuptorul la 177°.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Rezervați 1 cană de porumb. Procesați porumbul rămas cu toate ingredientele rămase, cu excepția ardeilor, în robotul de bucătărie până la amestec.
Ingrediente de care veți avea nevoie
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
3
Se toarnă în tigaie de 13x9 inci pulverizată cu spray de gătit; se amestecă ardeii și porumbul rezervat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
4
Coaceți 50 până la 55 min. sau până când scobitoarea introdusă în centru iese curată.