Casa Parker Rolls

Casa Parker Rolls
Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 121 calorii, 3G de proteine, și 3G de grăsime pe porție. Pentru 15 cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 30. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți apă caldă, miere r, floare de sel și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Rețete similare includ Casa Parker Rolls, Casa Parker Rolls, și Casa Parker Rolls.

Instrucțiuni

1
Se dizolvă drojdia în apa caldă într-un castron mediu; se lasă deoparte până se spumează, aproximativ 5 minute. Se amestecă Zara și mierea în amestecul de drojdie; pus deoparte.Se amestecă împreună făina și sarea în vasul unui mixer cu suport prevăzut cu un cârlig de aluat, se face o fântână în centrul ingredientelor uscate, se toarnă amestecul de drojdie și se amestecă la viteză mică până se încorporează uniform, aproximativ 2 minute.Măriți viteza mixerului la mediu scăzut și adăugați untul nesărat măsurat, câteva bucăți odată, lăsându-l să se încorporeze complet înainte de a adăuga mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt NesăratUnt Nesărat
Lapte BătutLapte Bătut
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
MiereMiere
ApăApă
DrojdieDrojdie
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Stand MixerStand Mixer
BolBol
2
Se amestecă aluatul până se omogenizează, elastic și ușor moale, aproximativ 10 minute în total.Înveliți un castron mare cu unt nesărat, așezați aluatul în castron și întoarceți-l la strat. Acoperiți cu un prosop de bucătărie umed și lăsați să crească într-un loc cald până la dublarea dimensiunii, aproximativ 1 oră. Între timp, acoperiți un vas de copt de 13 pe 9 inci cu unt nesărat.Odată ce aluatul a crescut, împărțiți-l în 2 bucăți egale. Pe o suprafață ușor făinată, întindeți 1 bucată într-un dreptunghi de 12 pe 10 inci, păstrând a doua bucată acoperită cu un prosop.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt NesăratUnt Nesărat
AluatAluat
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De BucătărieProsoape De Bucătărie
Tava De CoptTava De Copt
BolBol
3
Tăiați dreptunghiul rulat de aluat pe lungime în 5 benzi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
4
Tăiați fiecare bandă în 3 dreptunghiuri mai mici. Rezervați 2 linguri de unt de plante topit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
5
Întindeți o grămadă de 1/2 linguriță din untul de plante rămas pe un dreptunghi, pliați dreptunghiul în jumătate și lăsați-l deoparte. Repetați cu dreptunghiurile rămase. Repetați întregul proces cu a doua bucată de aluat.Aranjați rulourile cu cusătura în jos în vasul de copt pregătit, 6 peste și 5 în jos. Acoperiți cu un prosop de bucătărie curat și lăsați să crească într-un loc cald până la dublarea dimensiunii, aproximativ 1 oră. Între timp, încălziți cuptorul la 350 F și aranjați un suport în treimea inferioară.Odată ce aluatul a crescut, periați cele 2 linguri rezervate de unt de plante deasupra rulourilor și presărați cu floarea de sel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fleur De SelFleur De Sel
UntUnt
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
AluatAluat
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De BucătărieProsoape De Bucătărie
Tava De CoptTava De Copt
CuptorCuptor
6
Coaceți până când fundul și vârfurile rulourilor se rumenesc, aproximativ 40 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
7
Scoateți din cuptor, lăsați să se răcească 5 minute și serviți.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 30 m.
Porții30
Scor De Sănătate0
Revista