Cartofi Zdrobiți Rapid
Cartofii zdrobiți rapid ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 245 calorii, 5g de proteine, și 16g de grăsime per portie. Această rețetă servește 8. Pentru 53 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți la îndemână smântână, unt, arpagic și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Cartofi Zdrobiți, Cartofi Zdrobiți, și Cartofi Zdrobiți.
Instrucțiuni
Spălați și frecați cartofii cu o perie de legume. Puneți într-o oală mare, acoperită cu 2 centimetri de apă, la foc mare. Aduceți la fierbere, apoi sare generos apa. Gatiti pana cand cartofii pot fi perforati usor cu un cutit, aproximativ 20 de minute.
Scurgeți și reveniți la oală.
Într-o cratiță mică, la foc mic, încălziți crema cu unt până când untul este doar topit. Folosind un masher de cartofi, sparge cartofi pentru a le rupe.
Adăugați amestecul de smântână și unt și continuați să spargeți consistența dorită. Se amestecă arpagicul și se condimentează cu mai multă sare și piper, după gust.
Transferați într-un castron de servire și serviți.