Cartofi umpluți cu creveți
Cartofi umpluți cu creveți este o garnitură care servește 6. O porție conține 1065 de calorii , 43 g de proteine și 69 g de grăsime . Pentru 3,66 USD per porție , această rețetă acoperă 34% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 20 de minute . 5 persoane au facut aceasta reteta si ar face-o din nou. Un amestec de smântână, ulei vegetal, cartofi idaho și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Vă este adus de Foodnetwork. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten și pescatariană . Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 76% . Acest scor este solid. Rețete similare includ cartofi umpluți cu creveți copți de două ori , cartofi dulci umpluți cu creveți și salsa și cartofi umpluți cu creveți de două ori la cuptor și La mulți ani .
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade.
Începeți prin a spăla cartofii, a-i usca și a-i înțepa ușor cu o furculiță în lateral. Ungeți fiecare cartof cu ulei vegetal, puneți-l pe o tavă acoperită cu folie și coaceți aproximativ 1 oră.
Pune untul într-un castron mare.
Scoateți cartofii din cuptor și tăiați fiecare cartof în jumătate. Scoateți ușor cartoful și puneți-l în bol. Folosind un mixer la putere mare, amestecați cartofii, untul, smântâna, sarea și piperul. Îndoiți creveții și ambele brânzeturi în amestec. Introduceți ușor amestecul înapoi în cojile de cartofi, asigurându-vă că nu le rupeți. Puneți amestecul cât de sus puteți deasupra cojilor de cartofi.
Stropiți fiecare cartof cu brânză și boia de ardei pentru culoare.
Coaceți la cuptor aproximativ 20 până la 30 de minute până se rumenesc deasupra.