Cartofi Umpluți Cu Brânză
Cartofii umpluți cu brânză ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 6. Pentru 93 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 9g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 325 calorii. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți brânză Cheddar ascuțită, sare, boia de ardei și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 51%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Cartofi umpluți cu brânză, Cartofi Umpluți Cu Șuncă Și Brânză, și Cartofi Umpluți Cu Brânză.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 40
Coaceți cartofii la 400 timp de 1 oră sau până când ați terminat și răciți ușor.
Tăiați fiecare cartof deschis; scoateți cu grijă pulpa într-un bol, lăsând cojile intacte.
Adăugați brânză și smântână în pulpă și amestecați; se amestecă ceapa și sarea.
Creșteți temperatura cuptorului la 45
Umpleți cojile cu amestec de cartofi și presărați cu boia de ardei.
Așezați pe o foaie de copt; coaceți la 450 timp de 15 minute sau până când se încălzește bine.
Instrucțiuni de microunde: cartofi Pierce cu o furculiță, și aranja într-un cerc pe prosoape de hârtie în cuptorul cu microunde. Cuptor cu microunde la maxim 16 minute sau până când ați terminat, întoarceți și rearanjați cartofii la jumătatea timpului de gătit.
Lăsați să stea 5 minute. Umpleți cartofii conform indicațiilor de mai sus și cuptorul cu microunde la 5 minute sau până când se încălzește bine.