Cartofi umpluți Carbonara cu Pancetta crocantă
Carbonara cartofi umpluți cu Pancettan crocant este un fără gluten farfurie. Această rețetă face 4 porții cu 702 calorii, 42G de proteine, și 30g de grăsime fiecare. Pentru $2.6 pe portie, această rețetă acoperă 33% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți ouă, parmezan, scallions și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Un cuplu de oameni a făcut această rețetă, și 13 ar spune că a lovit la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este destul de bun. Încercați Ouă Deviled Carbonara (Pancetta crocantă, grăsime de porc, chipsuri de parmezan și piper negru), Cartofi dulci umpluți cu Pancettan și Rabe de Broccoli, și Spaghete Carbonara cu praz și Pancetta pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F cu un suport setat pe raftul din mijloc.
Gatiti pancetta cu 1 lingura de apa intr-o tigaie mare la foc mediu pana cand este crocanta si cea mai mare parte a grasimii s-a topit, 10-12 minute.
Între timp, gătiți cartofii. Pierceți cartofii peste tot cu o furculiță și puneți-o într-o pungă mare de hârtie. Îndoiți partea superioară a pungii de mai multe ori. Cuptor cu microunde ridicat timp de aproximativ 15 minute, răsturnând cu atenție punga la fiecare 5 minute. Cartofii se fac odată ce un tester de tort sau un bivol străpunge cu ușurință carnea.
Scoateți cartofii din pungă și puneți-o pe o foaie de copt. Lăsați cartofii să se răcească timp de 5 minute.
Odată ce pancetta este crocantă, folosiți o lingură cu fante pentru a transfera pe o farfurie căptușită cu prosop de hârtie pentru a se scurge. Se amestecă jumătate și jumătate, un vârf de sare și 1/2 linguriță de piper în grăsimea topită.
Folosiți un cuțit ascuțit pentru a tăia o fantă longitudinală în centrul fiecărui cartof. Îndepărtați cu grijă carnea, lăsând aproximativ 1/2 inch în interior. Rezervați 1/2 cană din carnea de cartof pentru o altă utilizare.
Așezați carnea rămasă într-un vas de amestecare împreună cu amestecul jumătate și jumătate, 2 1/2 căni de parmezan, albușurile de scallion, jumătate din pancetta și un vârf mare de sare. Mash cu un masher de cartofi până la cea mai mare parte netedă. Condimentați cu sare și piper suplimentar, dacă este necesar.
Scoateți amestecul de piure de cartofi înapoi în piei. Faceți o fântână mare în fiecare cartof suficient de adânc pentru a ține un ou și a sparge un ou în fântână.
Coaceți până când oul abia începe să se stabilească, aproximativ 10 minute.
Scoateți cartofii și acoperiți ouăle cu parmezanul rămas. Treceți cuptorul la fiert și fierbeți până când ouăle nu se mai mișcă când agitați foaia de copt, 3 până la 5 minute, verificând frecvent.
Pentru a servi, topiți fiecare cartof cu pancetta crocantă rezervată și verdeață de scallion și serviți imediat.