Cartofi umpluți Carbonara cu Pancetta crocantă

Cartofi umpluți Carbonara cu Pancetta crocantă
Carbonara cartofi umpluți cu Pancettan crocant este un fără gluten farfurie. Această rețetă face 4 porții cu 702 calorii, 42G de proteine, și 30g de grăsime fiecare. Pentru $2.6 pe portie, această rețetă acoperă 33% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți ouă, parmezan, scallions și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Un cuplu de oameni a făcut această rețetă, și 13 ar spune că a lovit la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este destul de bun. Încercați Ouă Deviled Carbonara (Pancetta crocantă, grăsime de porc, chipsuri de parmezan și piper negru), Cartofi dulci umpluți cu Pancettan și Rabe de Broccoli, și Spaghete Carbonara cu praz și Pancetta pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F cu un suport setat pe raftul din mijloc.
Echipamente pe care le vei folosi
Pulpe și Picioare De PuiPulpe și Picioare De Pui
2
Gatiti pancetta cu 1 lingura de apa intr-o tigaie mare la foc mediu pana cand este crocanta si cea mai mare parte a grasimii s-a topit, 10-12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Roșii Tăiate2 Cepe Roșii Tăiate
1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Între timp, gătiți cartofii. Pierceți cartofii peste tot cu o furculiță și puneți-o într-o pungă mare de hârtie. Îndoiți partea superioară a pungii de mai multe ori. Cuptor cu microunde ridicat timp de aproximativ 15 minute, răsturnând cu atenție punga la fiecare 5 minute. Cartofii se fac odată ce un tester de tort sau un bivol străpunge cu ușurință carnea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
4
Scoateți cartofii din pungă și puneți-o pe o foaie de copt. Lăsați cartofii să se răcească timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
5
Odată ce pancetta este crocantă, folosiți o lingură cu fante pentru a transfera pe o farfurie căptușită cu prosop de hârtie pentru a se scurge. Se amestecă jumătate și jumătate, un vârf de sare și 1/2 linguriță de piper în grăsimea topită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Roșii Tăiate2 Cepe Roșii Tăiate
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
6
Folosiți un cuțit ascuțit pentru a tăia o fantă longitudinală în centrul fiecărui cartof. Îndepărtați cu grijă carnea, lăsând aproximativ 1/2 inch în interior. Rezervați 1/2 cană din carnea de cartof pentru o altă utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
7
Așezați carnea rămasă într-un vas de amestecare împreună cu amestecul jumătate și jumătate, 2 1/2 căni de parmezan, albușurile de scallion, jumătate din pancetta și un vârf mare de sare. Mash cu un masher de cartofi până la cea mai mare parte netedă. Condimentați cu sare și piper suplimentar, dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
2 Cepe Roșii Tăiate2 Cepe Roșii Tăiate
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Ceașcă Piept De Curcan Gătit MărunțitCeașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Masher De CartofiMasher De Cartofi
(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
8
Scoateți amestecul de piure de cartofi înapoi în piei. Faceți o fântână mare în fiecare cartof suficient de adânc pentru a ține un ou și a sparge un ou în fântână.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
9
Coaceți până când oul abia începe să se stabilească, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Pulpe și Picioare De PuiPulpe și Picioare De Pui
10
Scoateți cartofii și acoperiți ouăle cu parmezanul rămas. Treceți cuptorul la fiert și fierbeți până când ouăle nu se mai mișcă când agitați foaia de copt, 3 până la 5 minute, verificând frecvent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Pulpe și Picioare De PuiPulpe și Picioare De Pui
11
Pentru a servi, topiți fiecare cartof cu pancetta crocantă rezervată și verdeață de scallion și serviți imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceașcă Piept De Curcan Gătit MărunțitCeașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
2 Cepe Roșii Tăiate2 Cepe Roșii Tăiate
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate23
Revista