Cartofi, slănină și ouă
Cartofi, slănină și ouă Scramble ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Această rețetă fără gluten servește 5 și costă 84 cenți pe porție. O porție conține 283 calorii, 12g de proteine, și 19g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână sare, lapte, ouă și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 33%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Rețete similare includ Scramble De Ouă Veggie De Vară, Cartofi dulci, slănină și spanac, și Cartofi Dulci, Kale Și Bacon Scramble.
Instrucțiuni
În tigaie de 10 inci, gătiți slănină la foc mediu 8 până la 10 minute, rotind ocazional, până când sunt crocante și rumenite.
Scoateți din tigaie; scurgeți pe prosoape de hârtie. Crumble bacon.
Între timp, într-o cratiță de 2 litri, încălziți 1 inch apă până la fierbere.
Adăugați cartofi. Capac; se încălzește până la fierbere. Reduceți căldura la mediu-scăzut. Gatiti acoperit 6-8 minute sau pana cand cartofii sunt fragede; scurgere. Într-un castron mediu, bateți ouăle, laptele, sarea și piperul cu furculița sau sârmă până se amestecă bine; pus deoparte.
În tigaie de 10 inci, topiți untul la foc mediu-mare. Gatiti cartofii in unt 3 pana la 5 minute, transformand cartofii ocazional, pana se rumenesc. Se amestecă ceapa. Gatiti 1 minut, amestecand constant.
Se toarnă amestecul de ouă în tigaie. Pe măsură ce amestecul începe să se stabilească în partea de jos și laterală, ridicați ușor porțiunile gătite cu o spatulă metalică, astfel încât porțiunea subțire, nefiertă să poată curge în jos. Evitați agitarea constantă. Gatiti 3 pana la 4 minute sau pana cand ouale sunt ingrosate pe tot parcursul, dar inca umede.
Se presară cu slănină mărunțită.