Cartofi Shirred și cotlet de porc
Cartofii tăiați și Cotletele de porc ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. Această rețetă face 4 porții cu 614 calorii, 41G de proteine, și 33g de grăsime fiecare. Pentru $ 2.21 pe portie, această rețetă acoperă 37% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 3 ore și 30 de minute. Dacă aveți unt, făină, lapte și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma laptele, puteți urma acest fel principal cu Calea Lactee Brownie Bites ca desert. Este adus la tine de Toțiretete. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 75%, ceea ce este destul de bun. Rețete similare includ Cotlete de porc și piure de cartofi, Cotlete De Porc Prăjite Și Cartofi, și Cotlet de porc Stovetop și cartofi.
Instrucțiuni
Preîncălziți un cuptor la 325 grade F (165 grade C). Ungeți un vas de copt de 2 litri.
Bateți împreună laptele, făina, untul, sarea și piperul într-o cratiță la foc mediu-mic, amestecând până când amestecul se îngroașă, 5 până la 8 minute.
Scoateți sosul alb de pe foc.
Încălziți o tigaie la foc mediu și căutați Cotletele de porc pe ambele părți în tigaia fierbinte doar până se rumenesc, aproximativ 5 minute. Puneți Cotletele de porc deoparte.
Așezați aproximativ 2/3 din cartofii mărunțiți în vasul de copt pregătit. Cartofii ar trebui să umple aproximativ 2/3 din vas. Se acoperă cu Cotletele de porc arse și se acoperă cu cartofii mărunțiți rămași.
Se toarnă sosul alb peste caserolă.
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 3 ore.