Cartofi roșii și ceapă la grătar

Cartofi roșii la grătar și ceapă este o garnitură care servește 4. Pentru 95 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 395 calorii, 7g de proteine, și 15g de grăsime. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Un amestec de cartofi cu piele roșie, fulgi de piper, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetarian și întreg 30 dieta. Cu o lingură scor de 81%, acest fel de mâncare este extraordinar. Încercați Salată de pâine de porumb la grătar cu ceapă roșie, rucola și vinetă de vin roșu, Sandvișuri cu brânză la grătar cu Broccolini, ceapă roșie saut și fulgi de ardei roșu, și Cartofi Noi Prăjiți Cu Ceapă Roșie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți grătarul și periați cu o perie metalică pentru grătar pentru a slăbi orice crud și funingine. După ce grătarul a fost periat, treceți un prosop uns peste grătar pentru a ridica orice crud slăbit.
Într-un castron mare, aruncați cartofii și ceapa împreună cu rozmarinul, usturoiul, ardeiul roșu zdrobit, sarea, după gust și puțin ulei de măsline. Încercați să păstrați ceapa împreună în runde, acestea se vor destrăma în timp ce grătați, dar încercați să le păstrați împreună cât mai mult posibil; doar ușurează lucrurile.
Aranjați cartofii și ceapa pe grătarul preîncălzit. Odată ce cartofii au dezvoltat semne minunate de grătar, rotiți-le un sfert de tură pentru a crea un model minunat de cruce (nu vă faceți griji cu privire la ceapă, se destramă și nu veți vedea semnele). Întoarceți cartofii și repetați procesul, întoarceți ceapa pentru a găti și cealaltă parte. Gatiti cartofii si ceapa pana cand sunt moi pana la capat, aproximativ 8-10 minute pe fiecare parte.
Se scoate de pe grătar și se servește fierbinte sau la temperatura camerei.
Cine știa că poți face un cartof la grătar!