Cartofi roșii prăjiți la cuptor și sparanghel
Cartofii roșii prăjiți la cuptor și sparanghelul ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 144 calorii, 4G de proteine, și 5g de grăsime. Pentru $1.13 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați usturoi, ulei de măsline extravirgin, cimbru și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, întreg 30 și vegan dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. Este adus la tine de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 65%, care este solid. Rețete similare includ Somon prăjit la cuptor, sparanghel și cartofi noi, Sparanghel, prăjit la cuptor, și Sparanghel Prăjit La Cuptor.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F (220 grade C).
Într-un vas mare de copt, aruncați cartofii roșii cu 1/2 ulei de măsline, usturoi, rozmarin, cimbru și 1/2 sare kosher. Acoperiți cu folie de aluminiu.
Coaceți 20 de minute în cuptorul preîncălzit.
Se amestecă sparanghelul, uleiul de măsline rămas și sarea rămasă. Acoperiți și continuați să gătiți 15 minute sau până când cartofii sunt fragede. Creșteți temperatura cuptorului la 450 grade F (230 grade C).
Îndepărtați folia și continuați să gătiți 5 până la 10 minute, până când cartofii se rumenesc ușor. Condimentează cu piper pentru a servi.