Cartofi Prăjiți La Cuptor Cu Condimente Italiene Cu Ketchup De Casă

Cartofi Prăjiți La Cuptor Cu Condimente Italiene Cu Ketchup De Casă
Cartofii prăjiți italieni condimentați cu Ketchup de casă ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 3. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 7g de proteine, 14g de grăsime, și un total de 670 calorii. Pentru $1.35 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 176 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Un amestec de sare, oțet de vin, busuioc și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Este o preț rezonabil rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este destul de bun. Încercați Cartofi Prăjiți La Cuptor Cu Usturoi Cu Ketchup Harissa, Cartofi Prăjiți La Cuptor Cu Chimen, și Tacos moale de porc condimentat feliat Mexican cu cartofi prăjiți la cuptor Texas pentru rețete similare.

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Italianul poate fi asociat cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva cu un rating de 4, 8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 40 de dolari pe sticlă.
Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva
Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva
Născut în podgoria "Il Poggio" (5,5 Ha, 310 metri a.s.l.) din care în 1962, și-a luat numele: este primul Chianti Classico Cru. Fabricat din 90% Sangiovese și din 7% Canaiolo și 3% Colorino, îmbătrânește timp de 20 de luni în butoaie de stejar francez. Astăzi reprezintă cel mai prestigios produs al companiei, apreciat în întreaga lume. Este produs numai în cele mai bune recolte. Compania a ales să păstreze o cantitate considerabilă de sticle din acest vin în pivniță fiind arhivele permanente, capabile să spună istoria Castello di Monsanto
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții3
Scor De Sănătate10
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista