Cartofi Prăjiți La Cuptor
Cartofii prăjiți cu cartofi dulci la cuptor ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 225 calorii, 4G de proteine, și 2G de grăsime. Pentru 91 cenți pe porție, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 12592 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Mergeți la magazin și ridicați combinația de condimente: pudră de chipotle, măsline, cartofi dulci și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este spectaculos. Încercați Cartofi Prăjiți La Cuptor, Cartofi Prăjiți La Cuptor, și Pește la cuptor și cartofi prăjiți pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1 Preîncălziți cuptorul la 450 buc.F. (Pentru mai multă crocantă, Preîncălziți cuptorul la 500 buc. F.)2 Curățați cartofii dulci și tăiați capetele.
Tăiați cartofii pe jumătate pe lungime și apoi, dacă sunt foarte lungi, pe jumătate transversal.
Tăiați fiecare bucată în pene. Alternativ, puteți tăia cartoful dulce decojit în discuri fie cu o mandolină, fie cu un cuțit ascuțit.3
Puneți cartofii dulci într-un castron mare și adăugați uleiul.
Se amestecă bine pentru a combina.
Presărați sare, zahăr și condimente la alegere. Folosiți-vă mâinile pentru a amesteca bine, astfel încât toate piesele să fie acoperite cu ulei și condimente. 4
Întindeți cartofii dulci într-un singur strat pe o foaie de copt; uleiul cu care sunt acoperite ar trebui să-i împiedice să se lipească de tigaie. Dacă încercați să tăiați grăsimea, reduceți uleiul la 2 linguri și folosiți un strat antiaderent pe foaia de copt. (Notă: un comentator a recomandat să le puneți pe un suport de răcire cu sârmă deasupra unei foi de copt, astfel încât aerul cuptorului să circule în jurul bucăților de cartof dulce și să nu fie nevoie să le întoarceți în pasul următor. Un alt comentator recomandă preîncălzirea foii de copt, pentru a ajuta cartofii prăjiți să devină crocanți.)5
Coaceți timp de 25 până la 30 de minute. După primele 15 minute, scoateți foaia de copt din cuptor și întoarceți toate bucățile de cartof dulce. Reveniți la cuptor și coaceți încă 10-15 minute, sau până se rumenesc bine.
Lăsați să se răcească 5 minute înainte de servire.