Cartofi prăjiți cu verdeață

Cartofii prăjiți cu verdeață ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de garnitură. Această rețetă face 2 porții cu 557 calorii, 13g de proteine, și 12g de grăsime fiecare. Pentru $1.58 pe portie, această rețetă acoperă 32% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 243 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Este adus la tine de Allrecipes. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Un amestec de unt, frunze de spanac, sare de mare și piper măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. În general, această rețetă câștigă o scor spectaculos spoonacular de 95%. Încercați Verdeață pentru copii cu sfeclă prăjită și cartofi, Cartofi Prăjiți Și Ceapă Cu Verdeață Ofilită, și Somon Chinook cu crustă de hrean, cu verdeață fiartă și cartofi noi prăjiți pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F (200 de grade C).
Așezați cartofii într-un singur strat într-o caserolă ceramică. Topiți untul într-o tigaie la foc mediu.
Adăugați usturoiul și gătiți până la aur. Se amestecă rozmarinul și se gătește doar până se parfumează.
Se toarnă peste cartofii din vas. Se condimentează cu sare de mare și piper.
Prăjiți descoperit timp de aproximativ 30 de minute în cuptorul preîncălzit, până când cartofii sunt fragezi cu furculița.
Scoateți din cuptor și aruncați cu frunzele de spanac. Reveniți la cuptor timp de 1 până la 2 minute, până când spanacul s-a ofilit.