Cartofi prăjiți cu usturoi și chimen cu Ketchup Chipotle

Usturoiul și cartofii prăjiți condimentați cu chimen cu Ketchup Chipotle ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten și vegană servește 6 și costă 40 de cenți pe porție. O porție conține 135 calorii, 4G de proteine, și 3G de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline extravirgin, praf de usturoi, zahăr și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare American. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 74%, ceea ce este bine. Încercați Pâine de usturoi "cartofi prăjiți" cu marinara " Ketchup, Cartofi Prăjiți Condimentați La Cuptor Cu Usturoi Aioli, și Sammies de pește la grătar cu sos Tartar de usturoi și cartofi prăjiți de vafe coapte cu Ketchup sângeros picant și o salată de Slaw pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați primele 4 ingrediente într-un castron mic.
Combinați chimenul, sarea și praful de usturoi într-un castron mare.
Preîncălziți cuptorul la 45
Așezați foaia de copt în cuptor.
Aruncați cartofii cu ulei. Aranjați cartofii într-un singur strat pe foaia de copt preîncălzită acoperită cu spray de gătit.
Coaceți la 450 timp de 10 minute. Întoarceți cartofii; coaceți încă 5 minute sau până când sunt aurii și crocante.
Adăugați cartofii în amestecul de chimen; aruncați ușor pentru a acoperi.
Serviți imediat cu amestec de ketchup.