Cartofi Prăjiți Cu Unt
Cartofii prăjiți cu unt ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 4G de grăsime, și un total de 107 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru 25 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Mergeți la magazin și ridicați unt, usturoi, cartofi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor este destul de rău. Încercați Carne de vită prăjită cu cartofi prăjiți la cuptor, Cartofi prăjiți la cuptor și cartofi dulci, și Cartofi Hasselback Cu Unt Brun (Cartofi Acordeon) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Topiți 4 1/2 linguri de unt într-o tigaie mare la foc mediu-mare; gătiți și amestecați cartofii până se rumenesc, 10 până la 15 minute.
Între timp, topiți restul de 1 1/2 linguri de unt într-o altă tigaie la foc mediu; gatiti si amestecati ceapa si usturoiul pana se inmoaie, aproximativ 5 minute. Reduceți focul la mediu-mic și continuați să gătiți până când usturoiul se rumeneste ușor, încă 5 până la 10 minute. Se amestecă amestecul de ceapă în cartofi.
Gatiti si amestecati cartofii si ceapa pana cand cartofii sunt fragede, inca aproximativ 10 minute.