Cartofi prăjiți cu rozmarin

Cartofii prăjiți cu rozmarin ar putea fi doar rețeta fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetariană și rețeta de 30 de ani pe care ați căutat-o. Pentru 69 de cenți per porție, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 196 de calorii, 4 g de proteine și 7 g de grăsimi. Această rețetă servește 4. 40 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de piper, frunze de rozmarin, sare cușer și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Funcționează bine ca garnitură. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 8 minute. Vă este adus de Foodnetwork. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 91%. Acest scor este grozav. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Supă de usturoi prăjită cu cartofi prăjiți cu rozmarin, cartofi prăjiți cu rozmarin și cartofi prăjiți cu rozmarin.
Instrucțiuni
Vezi cum se prepară această rețetă.
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Tăiați cartofii în jumătate sau sferturi și puneți într-un bol cu uleiul de măsline, sare, piper, usturoi și rozmarin; se amestecă până când cartofii sunt bine acoperiți. Turnați cartofii pe o foaie de copt și întindeți-i într-un strat; coaceți la cuptor pentru cel puțin 1 oră sau până când se rumenesc și devin crocante. Întoarceți de două ori cu o spatulă în timpul gătirii pentru a asigura o rumenire uniformă.
Scoateți cartofii din cuptor, asezonați după gust și serviți.