Cartofi Prăjiți Cu Lămâie În Stil Bisericesc
Cartofi prăjiți cu lămâie în stil bisericesc este un fără gluten, prietenos cu fodmap și vegetarian garnitură. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 4G de proteine, 8g de grăsime, și un total de 167 calorii. Pentru 50 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Un amestec de aur yukon, cimbru, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 28 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este solid. Încercați Picior de miel prăjit în stil grecesc cu cartofi prăjiți cu lămâie, Cartofi Parmezan Prăjiți La Cuptor În Stil Grecesc, și Cartofi Cina Bisericii pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 40
Gatiti uleiul de masline si untul intr-o tigaie la foc mediu, amestecand continuu, 3 pana la 4 minute sau pana cand untul incepe sa se rumeneasca.
Scoateți amestecul de unt de pe foc și adăugați cartofii curățați, aruncând ușor pentru a acoperi.
Întindeți cartofii într - un singur strat într-o tigaie de jeleu de 15 x 10 inci.
Coaceți la 400 timp de 40 până la 45 de minute sau până când cartofii se rumenesc și se înmoaie, amestecând de două ori.
Transferați cartofii într-un castron mare de servire și aruncați cu suc de lămâie, cimbru proaspăt tocat, sare și piper până când sunt bine acoperite.
Serviți cartofii imediat.