Cartofi prăjiți cu ierburi

Cartofi prăjiți cu ierburi
Cartofi prăjiți cu ierburi este o garnitură care servește 2. Pentru 48 de cenți per porție , această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate, lacto ovo-vegetariană și 30 întregi are 233 de calorii , 5 g de proteine și 7 g de grăsime per porție. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 de minute . Un amestec de pudră de chili, piper, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Vă este adus de Taste of Home. Cu un scor de 89% , acest fel de mâncare este minunat. Încercați cartofi prăjiți , cum să faceți cartofi prăjiți acasă , cartofi prăjiți , cum să faceți cartofi prăjiți acasă și cartofi prăjiți cu ierburi pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic, combinați primele nouă ingrediente.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
2
Adăugați cartofii; arunca pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
3
Transferați la un 15-in. x 10 inchi. x 1 inch. tavă de copt acoperită cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (1/4 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Fără Zahăr1 Pachet (1/4 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Fără Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate
4
Coaceți la 400° timp de 40-45 de minute sau până se înmoaie, întorcându-le o dată.
Echipamente pe care le vei folosi
1/3 Cană De Ulei Vegetal Pur Crisco®1/3 Cană De Ulei Vegetal Pur Crisco®
DificultateGreu
Gata În55 m.
Porții2
Scor De Sănătate39
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista