Cartofi prăjiți cu ciuperci Portobello

Cartofi prăjiți cu ciuperci Portobello
Cartofii prăjiți cu ciuperci Portobello ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde set de rețete de garnituri. Această rețetă are 6 porții și costă 1,4 dolari per porție. O porție conține 200 de calorii , 9 g de proteine și 6 g de grăsimi . De la preparare până la gătire, această rețetă durează aproximativ 25 de minute . Un amestec de pudră de usturoi, boia de ardei, sare și piper kosher și câteva alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Vă este oferită de Foodnetwork. Doar câtorva persoane le-a plăcut cu adevărat acest preparat american. O persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără lactoză și ovo-lacto vegetariană . Cu un scor de 51% , acest preparat este solid. Rețete similare sunt ciuperci Portobello umplute vegane peste quinoa , ouă Portobello la cuptor și mini-burger Portobello .

Instrucțiuni

1
Preîncălziți uleiul într-o friteuză (sau într-o oală mare, cu fund gros) la 175 de grade Celsius.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Arahide, Ulei De Semințe De Struguri Sau Alt Ulei VegetalUlei De Arahide, Ulei De Semințe De Struguri Sau Alt Ulei Vegetal
Echipamente pe care le vei folosi
Otet De Mere Sau Sos Iute, Pentru ServireOtet De Mere Sau Sos Iute, Pentru Servire
2 Prazi Mici, Tăiați în Bucăți De 1,2 Cm2 Prazi Mici, Tăiați în Bucăți De 1,2 Cm
2
Ștergeți partea de sus a ciupercilor cu o cârpă umedă pentru a le curăța, apoi răzuiți lamelele de dedesubt cu dosul unei linguri. Tăiați codița și tăiați-o în fâșii de 0,6 cm.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
3
Puneți făina într-un vas cu margini, ouăle bătute într-un al doilea vas cu margini și presărați ambele cu sare și piper. Într-un al treilea vas, adăugați panko, niște condimente italienești, boiaua de ardei, pudra de usturoi și încă puțină sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingurita Branza Romano Maruntita1 Lingurita Branza Romano Maruntita
1/2 Cană De Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust1/2 Cană De Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
Felii De Castravete Englezesc în Formă De SemilunăFelii De Castravete Englezesc în Formă De Semilună
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)
Pesmet Panko Sau Făină MatzoPesmet Panko Sau Făină Matzo
Cum Ar Fi M&M'sCum Ar Fi M&M's
4
Amestecă bine. Treci ciupercile „prăjite” prin făină, apoi prin amestecul de ouă și în final prin sosul panko condimentat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)
Sos De Curcan, încălzitSos De Curcan, încălzit
Pesmet Panko Sau Făină MatzoPesmet Panko Sau Făină Matzo
Cum Ar Fi M&M'sCum Ar Fi M&M's
5
Lucrând în tranșe de 5 până la 6, prăjiți ciupercile în uleiul încins până devin aurii și crocante, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Ulei De Arahide, Ulei De Semințe De Struguri Sau Alt Ulei VegetalUlei De Arahide, Ulei De Semințe De Struguri Sau Alt Ulei Vegetal
6
Scurgeți pe un grătar metalic peste prosoape de hârtie și condimentați încă o dată cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(poate înlocui Fontina Sau Montasio)(poate înlocui Fontina Sau Montasio)
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții6
Scor De Sănătate9
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista