Cartofi prăjiți cu ciuperci Portobello
Cartofii prăjiți cu ciuperci Portobello ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde set de rețete de garnituri. Această rețetă are 6 porții și costă 1,4 dolari per porție. O porție conține 200 de calorii , 9 g de proteine și 6 g de grăsimi . De la preparare până la gătire, această rețetă durează aproximativ 25 de minute . Un amestec de pudră de usturoi, boia de ardei, sare și piper kosher și câteva alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Vă este oferită de Foodnetwork. Doar câtorva persoane le-a plăcut cu adevărat acest preparat american. O persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără lactoză și ovo-lacto vegetariană . Cu un scor de 51% , acest preparat este solid. Rețete similare sunt ciuperci Portobello umplute vegane peste quinoa , ouă Portobello la cuptor și mini-burger Portobello .
Instrucțiuni
Preîncălziți uleiul într-o friteuză (sau într-o oală mare, cu fund gros) la 175 de grade Celsius.
Ștergeți partea de sus a ciupercilor cu o cârpă umedă pentru a le curăța, apoi răzuiți lamelele de dedesubt cu dosul unei linguri. Tăiați codița și tăiați-o în fâșii de 0,6 cm.
Puneți făina într-un vas cu margini, ouăle bătute într-un al doilea vas cu margini și presărați ambele cu sare și piper. Într-un al treilea vas, adăugați panko, niște condimente italienești, boiaua de ardei, pudra de usturoi și încă puțină sare și piper.
Amestecă bine. Treci ciupercile „prăjite” prin făină, apoi prin amestecul de ouă și în final prin sosul panko condimentat.
Lucrând în tranșe de 5 până la 6, prăjiți ciupercile în uleiul încins până devin aurii și crocante, aproximativ 4 minute.
Scurgeți pe un grătar metalic peste prosoape de hârtie și condimentați încă o dată cu sare.