Cartofi Piure De Porumb
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați piureul de porumb. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 8 și costă 39 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 5g de grăsime, și un total de 121 calorii. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Recunostintei eveniment. Un amestec de sare, lapte de nucă de cocos, pudră de curry și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cartofi Piure De Porumb, Usturoi Piure De Cartofi Cu Porumb, și Piure de cartofi cu porumb și brânză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți cartofii într-o cratiță; acoperiți cu apă. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți 10 minute sau până când cartofii sunt aproape fragede.
Adăugați porumb în tigaie; gătiți 5 minute sau până când cartofii sunt fragede.
Puneți amestecul de cartofi într-un castron mare și amestecați amestecul de cartofi cu un masher de cartofi.
Combinați laptele de nucă de cocos, uleiul și untul într-o cratiță mică; aduceți la fierbere. Amestecați amestecul de lapte, curry, sare și turmeric în amestecul de cartofi.