Cartofi Piure De Ceapă-Usturoi
Ceapa-usturoi piure de cartofi este un fără gluten și vegetarian rețetă cu 2 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 143 calorii. Pentru 51 cenți pe porție, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca garnitură. Ziua Recunostintei va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 14 minute. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați unt, sare, cartofi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este solid. Încercați Piure De Cartofi Cu Usturoi Și Ceapă, Cartofi caramelizați cu ceapă și usturoi, și Piureul de usturoi al lui Bennigan – este ușor să faci piure de usturoi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Înveliți o cratiță mică cu spray de gătit; se pune la foc mediu până se încălzește.
Adăugați ceapa și usturoiul; saut 3 minute.
Adăugați lapte în tigaie; gatiti pana se incalzeste bine. Se amestecă cartofii și se gătește, amestecând constant, 3 minute sau până la crem. Se amestecă untul, sarea și piperul.