Cartofi pentru copii cu brânză cremoasă de capră și ierburi Fine

Cartofi pentru copii cu brânză de capră cremoasă și ierburi Fine este un fără gluten și vegetarian farfurie. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 175 calorii. Pentru $2.12 pe portie, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Un amestec de tarhon, vermut, cartofi cu piele roșie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor nu este atât de mare. Rețete similare includ Muștar Aioli cartofi la grătar cu ierburi Fine, Filet Mignon cu miere-vinetă Dijon, brânză de capră cu ierburi Fine de lavandă și salată de unt, și Cartofi prăjiți cu ierburi.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F.
Pentru a face cartofii: într-o cratiță medie combinați vermutul, apa, pătrunjelul, tarhonul, coaja de lămâie și sarea. Pune deoparte.
Tăiați cartofii pe jumătate orizontal. Feliați o porție mică de pe capetele rotunjite - astfel încât cartofii să se ridice fără să se rostogolească-și aruncați.
Adăugați cartofii înjumătățiți în cratiță. Se aduce la fierbere la foc mediu; reglați căldura pentru a menține un foc mic blând și gătiți până când se înmoaie doar furculița, aproximativ 8 minute. Puneți cartofii deoparte să se răcească în lichid timp de 5 minute.
Scurgeți cartofii, rezervând 2 lingurițe de lichid de gătit. Aruncați ierburile și coaja de lămâie. Cu o lingură mică sau un baller de pepene galben, scoateți puțin din fiecare cartof, pentru a face un mic "castron" pentru brânză.
Aruncați cartofii cu uleiul într-un castron mic și ridicați-i pe o foaie de copt.
Coaceți până se rumenesc ușor, aproximativ 15 minute.
Între timp, faceți umplutura: într-un bol mediu, crema de brânză cu creme fraiche și cele 2 lingurițe de lichid de gătit rezervat. Îndoiți pătrunjelul tocat, tarhonul, arpagicul și chervilul. Condimentează cu piper, după gust.
Scoateți cartofii din cuptor și lăsați să se răcească ușor. În timp ce cartofii sunt încă calzi, lingurați o bucată de amestec de brânză în fiecare cartof. Puneți cartofii pe un platou și completați cu segmentele de arpagic pentru a garnisi.