Cartofi pentru copii cu brânză cremoasă de capră și ierburi Fine

Cartofi pentru copii cu brânză cremoasă de capră și ierburi Fine
Cartofi pentru copii cu brânză de capră cremoasă și ierburi Fine este un fără gluten și vegetarian farfurie. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 175 calorii. Pentru $2.12 pe portie, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Un amestec de tarhon, vermut, cartofi cu piele roșie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor nu este atât de mare. Rețete similare includ Muștar Aioli cartofi la grătar cu ierburi Fine, Filet Mignon cu miere-vinetă Dijon, brânză de capră cu ierburi Fine de lavandă și salată de unt, și Cartofi prăjiți cu ierburi.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Pentru a face cartofii: într-o cratiță medie combinați vermutul, apa, pătrunjelul, tarhonul, coaja de lămâie și sarea. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
3/4 Linguriță De Tarhon Uscat, împărțit3/4 Linguriță De Tarhon Uscat, împărțit
VermutVermut
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
3
Tăiați cartofii pe jumătate orizontal. Feliați o porție mică de pe capetele rotunjite - astfel încât cartofii să se ridice fără să se rostogolească-și aruncați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
4
Adăugați cartofii înjumătățiți în cratiță. Se aduce la fierbere la foc mediu; reglați căldura pentru a menține un foc mic blând și gătiți până când se înmoaie doar furculița, aproximativ 8 minute. Puneți cartofii deoparte să se răcească în lichid timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
5
Scurgeți cartofii, rezervând 2 lingurițe de lichid de gătit. Aruncați ierburile și coaja de lămâie. Cu o lingură mică sau un baller de pepene galben, scoateți puțin din fiecare cartof, pentru a face un mic "castron" pentru brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), OpționalAșchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
Pepene GalbenPepene Galben
Echipamente pe care le vei folosi
Cuțit Pentru PepeneCuțit Pentru Pepene
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
6
Aruncați cartofii cu uleiul într-un castron mic și ridicați-i pe o foaie de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
7
Coaceți până se rumenesc ușor, aproximativ 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
8
Între timp, faceți umplutura: într-un bol mediu, crema de brânză cu creme fraiche și cele 2 lingurițe de lichid de gătit rezervat. Îndoiți pătrunjelul tocat, tarhonul, arpagicul și chervilul. Condimentează cu piper, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creme FraicheCreme Fraiche
3/4 Linguriță De Tarhon Uscat, împărțit3/4 Linguriță De Tarhon Uscat, împărțit
ChervilChervil
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
9
Scoateți cartofii din cuptor și lăsați să se răcească ușor. În timp ce cartofii sunt încă calzi, lingurați o bucată de amestec de brânză în fiecare cartof. Puneți cartofii pe un platou și completați cu segmentele de arpagic pentru a garnisi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
10
Servi.
DificultateExpert
Gata În55 m.
Porții4
Scor De Sănătate14
Revista