Cartofi Parmezan

Cartofi Parmezan
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați cartofii parmezan. Această rețetă fără gluten servește 4 și costă 48 de cenți pe porție. O porție conține 119 calorii, 8g de proteine, și 4G de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de piper, ceapă verde, cartofi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Cartofi Parmezan, Cartofi Parmezan, și Cartofi Roșii Parmezan.

Instrucțiuni

1
Încălziți o cratiță mică la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
2
Adăugați piure de cartofi; acoperiți și gătiți 5 minute sau până când se încălzește bine, amestecând ocazional. Se amestecă parmezanul, ceapa verde și piperul negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
Ceașcă Piept De Curcan Gătit MărunțitCeașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
DificultateNormal
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate22
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista