Coaceți cartofi, orez și dovlecei ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de garnituri. O porție conține 260 calorii, 7g de proteine, și 10g de grăsime. Pentru 68 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Această rețetă de la Toateretete are 4 fani. Mergeți la magazin și ridicați dovlecei, sare și piper măcinat, usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este mare. Rețete similare includ Zucchini și cartofi coaceți, Cartofi dulci spiralizați și dovlecei coaceți cu brânză de capră, și Cartofi Dulci Cu Cartofi Dulci.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C). Ungeți un vas de copt de 9x13 inci cu aproximativ 1 lingură de ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Amestecați roșiile, ceapa, usturoiul și pătrunjelul într-un bol.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Grăsime De Porc
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Așezați un strat de felii de cartofi în fundul vasului de copt pregătit; presărați cu aproximativ 1/4 amestecul de roșii, sare, piper și tot orezul. Continuați stratificarea cu cartofi, dovlecei, amestec de roșii, sare, piper și o picătură de ulei de măsline, terminând cu un strat de cartofi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®
4
Se toarnă suficient bulion de legume pentru a acoperi orezul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Nuci De Pin, Prăjite
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
5
Presărați pesmet și parmezan peste stratul superior de cartofi. Acoperiți vasul cu folie de aluminiu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
6
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
7
Îndepărtați folia de aluminiu și coaceți până când partea de sus este aurie și crustă, încă aproximativ 10 minute.