Cartofi noi zdrobite cu CR fra fra FRA și Cracked coriandru

Cartofi noi zdrobite cu CR fra fra FRA și Cracked Coriander ar putea fi doar garnitura pe care il cautati. O porție conține 241 calorii, 4G de proteine, și 12g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $2.02 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de piper, sare de mare, CR corincme fra corincche și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Curtis Stone ' s Onion Bhaji cu coriandru Cr Aproximme fra Aproxormche, Suc de fructe galben refrigerate și supă de praz cu coriandru si lamaie Cr fra fra fra fra, și Cartofi festonati cu Creme Fraiche pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Împrăștiați semințele de coriandru peste fundul unei tigaie mici. Prăjiți la foc moderat, scuturând tigaia frecvent, timp de 3 până la 4 minute sau până când obțineți doar un miros de parfum.
Așezați o foaie de prosop de hârtie pe suprafața de lucru și turnați semințele pe ea. Folosiți partea cuțitului unui bucătar sau fundul plat al unui pahar greu pentru a zdrobi semințele. Înclinați cu grijă semințele într-un castron mic; pus deoparte.
Așezați cartofii într-o oală mare cu suficientă apă rece pentru a-i acoperi cu 2 inci.
Adăugați sare kosher după gust (aproximativ 1 linguriță pe litru). Aduceți la fierbere, reduceți focul la moderat și gătiți până când cartofii sunt fragede când sunt străpunși cu vârful unui cuțit, 25 până la 30 de minute.
Scurgeți cartofii și reveniți în oală. Acoperiți și păstrați cald până când este gata de servit. Chiar înainte de servire, transferați-le într-o caserolă superficială. Folosind un cuțit de tăiat, curățați cartofii, dacă doriți. Cu o furculiță sau un tocător de cartofi, zdrobiți ușor cartofii pentru a-i împărți.
Se presară ușor cu sare de mare. Se amestecă crme frache până se omogenizează și se pune cu lingura peste cartofi.
Tăiați untul în bucăți mici și presărați-l peste cartofi. Împrăștiați coriandrul deasupra și presărați cu mai multă sare de mare și piper proaspăt măcinat. Se acoperă cu arpagic, dacă se dorește, înainte de servire.