Cartofi Noi Crocanti
Crispy Curried cartofi noi este un fără gluten și vegetarian garnitură. Această rețetă face 4 porții cu 294 calorii, 4G de proteine, și 18g de grăsime fiecare. Pentru $1.39 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați iaurt, sare kosher, cartofi noi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cartofi Zdrobiți Cu Curry – Dependențe Crocante, Creveți Crocanți Cu Nucă De Cocos, și Vinete crocante cu sos de iaurt Curry pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați cartofii într-o cratiță mare și acoperiți-i cu apă cu 1 inch. Se condimentează generos cu sare, se acoperă cu un capac etanș și se aduce la fierbere la căldură mare.
Scoateți capacul și gătiți cartofii până când un cuțit ascuțit îi străpunge ușor și cad ușor de pe cuțit, aproximativ 10 până la 15 minute.Folosind o lingură cu fante, transferați cartofii pe o foaie de copt. Folosiți fundul unei căni de măsurare pentru a sparge fiecare cartof până când izbucnește și este aplatizat la aproximativ 1/2 inch grosime; pune cartofii deoparte.
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu-mare până la sclipire. Între timp, tapetați o farfurie mică cu prosoape de hârtie și puneți-o deoparte.
Adăugați șalotele în tigaie și prăjiți, amestecând des, până se rumenesc, aproximativ 3 până la 5 minute (aveți grijă să nu ardeți șalotele, deoarece unele bucăți se pot rumeni mai repede decât altele).
Se scoate cu lingura cu fante pe farfuria pregătită, se condimentează cu sare și se lasă deoparte.
Adăugați pudra de curry în tigaie și amestecați până când este parfumată, aproximativ 20 de secunde. Folosind mâinile, adăugați cu grijă cartofii zdrobiți în tigaie. Folosiți o spatulă metalică pentru a le aplatiza într-un strat uniform. Se condimentează cu sarea măsurată și se gătește netulburat până se rumenesc și se rumenesc pe fund, aproximativ 6 până la 8 minute. Întoarceți, apăsați într-un strat uniform și gătiți netulburat până se rumenesc pe cealaltă parte, încă aproximativ 4 minute.
Presărați șalotele prăjite peste cartofi și aruncați pentru a combina. Gustați și condimentați cu sare suplimentară, după cum este necesar.
Serviți imediat, trecând iaurtul pe lateral.