Cartofi la sud de graniță
Cartofii de la sud de graniță ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 4 porții cu 108 calorii, 3G de proteine, și 2G de grăsime fiecare. Pentru 66 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este adus la tine de retetele mele. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Un amestec de salsa de roșii, ceapă verde, cremă fără grăsimi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 59%, care este solid. Încercați La sud de graniță piure de cartofi fleică, La sud de granița cu spanac, și La sud de supa de frontieră pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați cartofii și 1 1/2 căni de apă într-o tigaie antiaderentă de 12 inci. Acoperiți bine cu un capac sau folie și aduceți la fierbere la foc mare. Se fierbe la foc mediu până când cartofii sunt fragede când sunt străpunși, 5 până la 7 minute.
Scurgeți cartofii într-o strecurătoare și ștergeți tigaia curată.
Pentru tigaie, adăugați ulei, pudră de chili, coriandru, chimen și pudră de usturoi; se amestecă la foc mediu-mare timp de 30 de secunde.
Adăugați cartofii, amestecați pentru a acoperi, apoi amestecați roșiile, 1/4 cană de coriandru și ceapa verde. La foc mare, întoarceți ocazional amestecul cu o spatulă largă până se rumenesc, 5 până la 6 minute. Condimentează după gust cu sare și presară cu puțin mai mult coriandru. Oferiți salsa și smântână pentru a adăuga la gust.