Cartofi la grătar cu ceapă verde
Cartofii la grătar cu ceapă verde ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 160 de calorii, 6g de proteine, și 4G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6. Pentru 38 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână unt, ceapă verde, sare și piper măcinat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă de la Allrecipes are 1 fani. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Cu o lingură scor de 52%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Ceapă murată la grătar, Cartofi copți de două ori cu ceapă verde, și Piure De Cartofi Cu Ceapa Verde.
Instrucțiuni
Preîncălziți un grătar în aer liber pentru căldură mare.
Cartofi cu microunde la maxim 5 până la 8 minute, până când sunt fragede, dar încă ferme. Se răcește ușor și cub.
Așezați cartofii cubați pe o bucată mare de folie. Se acoperă cu ceapă verde. Punctați cu unt și condimentați cu sare și piper. Sigilați bine folia în jurul cartofilor.
Gatiti pe gratar preparat 20-30 de minute, pana cand se inmoaie.