Cartofi La Cuptor Cu Rucola, Slănină Și Smântână
Cartofii la cuptor cu rucola, slănină și smântână ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 1g de grăsime, și un total de 20 de calorii. Pentru 5 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 85. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 29 de minute. 8 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână frunze de rucola, slănină, smântână și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este improvizabil. Încercați Cartofi dulci de două ori coapte cu slănină și smântână, Bacon, smântână și cartofi de mărar, și Cartofi la cuptor cu smântână de arpagic pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 400 F. frecați cartofii cu uleiul.
Așezați-le pe o foaie de copt cu margini și coaceți, întorcându-le ocazional, până când sunt fragede și ușor străpunse cu un cuțit, 65 până la 75 de minute.Între timp, într-o tigaie medie, gătiți slănina la foc mediu până când este crocantă, 6 până la 8 minute.
Transferați pe o farfurie căptușită cu un prosop de hârtie.
Se lasă să se răcească, apoi se sfărâmă.Împărțiți cartofii și, împărțind uniform, acoperiți cu rucola, smântână și slănină.