Cartofi Franțuzești
Nevoie de un fără gluten, FODMAP prietenos și garnitură vegetariană? Cartofii tăiați ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Pentru $ 1.57 pe portie, această rețetă acoperă 35% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 8 porții cu 499 calorii, 25g de proteine, și 17g de grăsime fiecare. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână piper, unt, cheddar ascuțit și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Paștele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Cartofi Franțuzești, Cartofi Franțuzești, și Cartofi Franțuzești.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Așezați cartofii în oală mare de apă sărată și se aduce la fierbere. Fierbeți cartofii până se înmoaie, 20 de minute.
Scurgeți și transferați într-un vas mare de copt.
Se acoperă cartofii cu brânzeturile rase și se condimentează cu sare și piper.
Presărați untul deasupra. Prăjiți la cuptor până se rumenesc și se rumenesc, aproximativ 30 de minute.
Această rețetă a fost creată de un concurent în timpul unei competiții de gătit. Bucătăriile Food Network nu l-au testat pentru uz casnic, prin urmare, nu putem face nicio reprezentare cu privire la rezultate.