Cartofi Fingerling la grătar cu frecare savuroasă

Cartofi la grătar Fingerling cu cimbru freca Spud ar putea fi doar garnitura pe care il cautati. Această rețetă servește 4 și costă 80 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, întreagă 30 și vegană are 120 calorii, 3G de proteine, și 2G de grăsime pe porție. Dacă aveți la îndemână sare de mare, pudră de ceapă, frecare savuroasă și alte câteva ingrediente, o puteți face. 197 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 88%. Acest scor este spectaculos. Încercați Cotlete de curcan de rozmarin savuroase cu cartofi și dovlecei, Pui la grătar cu vinetă prăjită cu usturoi-Oregano și cartofi la grătar, și Cartofi Fingerling la grătar cu vinetă cremoasă de tarhon pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați toate ingredientele într-un borcan de sticlă, închideți capacul și agitați pentru a amesteca. A se păstra la temperatura camerei.Pregătiți un foc mediu-fierbinte în grătar.
Tăiați cartofii în jumătate.
Așezați cartofii într-un castron, stropiți cu uleiul de măsline și presărați cu 1 lingură de frecare. Aruncă pentru a acoperi.
Așezați cartofii pe grătar sau în coșul de grătar direct la foc și închideți capacul grătarului. După 3 până la 4 minute, deschideți capacul și aruncați cartofii sau întoarceți coșul. Închideți din nou capacul și repetați procesul timp de 12 până la 15 minute sau până când cartofii sunt fragede când sunt străpunși cu o furculiță.