Cartofi Fingerling cu Aioli
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați cartofii cu Aioli. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate și vegetariană are 231 calorii, 5g de proteine, și 7g de grăsime pe porție. Pentru $1.81 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână coajă de lămâie, căței de usturoi, sare kosher și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este bun. Încercați Cartofi Fingerling Cu Aioli, Fingerling cartofi dulci cu aioli, și Fingerling Papas Bravas cu fum Aioli pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Clătiți cartofii și puneți-i într-o cratiță mare. Acoperiți-le cu apă rece, adăugați 1 lingură de sare și aduceți la fierbere. Fierbeți neacoperit timp de 15 până la 20 de minute, până când sunt doar fragede.
Scurgeți cartofii într-o strecurătoare și așezați un prosop de bucătărie deasupra, permițându-le să se aburească timp de 5 până la 10 minute.
Pentru aioli, rupeți felia de pâine în bucăți și puneți-o într-un castron.
Se toarnă oțetul peste pâine și se lasă deoparte 5 minute.
Așezați căței de usturoi, gălbenușurile de ou, coaja, sucul, șofranul, 1 1/2 lingurițe de sare și 1/2 linguriță de piper în vasul unui robot de bucătărie prevăzut cu o lamă de oțel.
Adăugați pâinea și piureul într-o pastă. Cu procesorul în funcțiune, turnați încet uleiul în vas prin tubul de alimentare și procesați până când este consistența smântânii groase.
Așezați într-un castron de servire.
Feliați cartofii în jumătate și așezați-i pe o farfurie de servire.
Se presară sare și piper și se decorează cu arpagicul tocat.