Cartofi festonați cu șuncă și slănină
Cartofii festonați cu șuncă și slănină ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 15. Pentru $2.82 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 565 calorii, 38g de proteine, și 36g de grăsime. Paște va fi și mai special cu această rețetă. 53 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 45 de minute. Mergeți la magazin și ridicați slănină, lapte, cartofi și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este solid. Încercați Cartofi Festonati Cu Bacon, Cheddar Bacon Cartofi Festonate, și Cartofi Cu Șuncă Și Arțar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați slănina într-o tigaie mare și gătiți la foc mediu-mare, întorcând ocazional, până când feliile încep să se rumenească, aproximativ 5 minute.
Scurgeți feliile de slănină pe o farfurie căptușită cu un prosop de hârtie.
Transferați slănina parțial gătită pe fundul unei tigaie mari.
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Bateți laptele și făina împreună într-un castron; pus deoparte.
Puneți aproximativ o treime din cartofi peste slănină, urmată de jumătate de ceapă și jumătate de șuncă.
Împrăștiați o pătrime din brânza Cheddar deasupra șuncii.
Se toarnă o treime din amestecul de lapte peste brânză și se condimentează cu sare și piper negru.
Repetați straturile de cartof, ceapă, șuncă, brânză Cheddar, amestec de lapte, sare și piper negru.
Aranjați ultima treime de cartofi în tigaia de prăjire; se toarnă deasupra amestecul de lapte rămas.
Împrăștiați brânza Cheddar rămasă peste amestecul de cartofi.
Acoperiți tigaia de prăjire cu folie de aluminiu.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când cartofii sunt fragede, aproximativ 2 ore.