Cartofii festonați cu șuncă și slănină ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 15. Pentru $2.82 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 565 calorii, 38g de proteine, și 36g de grăsime. Paște va fi și mai special cu această rețetă. 53 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 45 de minute. Mergeți la magazin și ridicați slănină, lapte, cartofi și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este solid. Încercați Cartofi Festonati Cu Bacon, Cheddar Bacon Cartofi Festonate, și Cartofi Cu Șuncă Și Arțar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Așezați slănina într-o tigaie mare și gătiți la foc mediu-mare, întorcând ocazional, până când feliile încep să se rumenească, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
2
Scurgeți feliile de slănină pe o farfurie căptușită cu un prosop de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De Hârtie
3
Transferați slănina parțial gătită pe fundul unei tigaie mari.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bacon Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De Prăjire
4
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
5
Bateți laptele și făina împreună într-un castron; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
Lapte
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
6
Puneți aproximativ o treime din cartofi peste slănină, urmată de jumătate de ceapă și jumătate de șuncă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Ceapă
șuncă
7
Împrăștiați o pătrime din brânza Cheddar deasupra șuncii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Cheddar
șuncă
8
Se toarnă o treime din amestecul de lapte peste brânză și se condimentează cu sare și piper negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Brânză
Lapte
9
Repetați straturile de cartof, ceapă, șuncă, brânză Cheddar, amestec de lapte, sare și piper negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Cheddar
Piper Negru
Cartofi
Ceapă
Lapte
Sare
șuncă
10
Aranjați ultima treime de cartofi în tigaia de prăjire; se toarnă deasupra amestecul de lapte rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi
Lapte
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De Prăjire
11
Împrăștiați brânza Cheddar rămasă peste amestecul de cartofi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Cheddar
Cartofi
12
Acoperiți tigaia de prăjire cu folie de aluminiu.
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Aluminiu
Tigaie De Prăjire
13
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când cartofii sunt fragede, aproximativ 2 ore.