Cartofi festonați cu șuncă și slănină

Cartofi festonați cu șuncă și slănină
Cartofii festonați cu șuncă și slănină ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 15. Pentru $2.82 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 565 calorii, 38g de proteine, și 36g de grăsime. Paște va fi și mai special cu această rețetă. 53 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 45 de minute. Mergeți la magazin și ridicați slănină, lapte, cartofi și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este solid. Încercați Cartofi Festonati Cu Bacon, Cheddar Bacon Cartofi Festonate, și Cartofi Cu Șuncă Și Arțar pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați slănina într-o tigaie mare și gătiți la foc mediu-mare, întorcând ocazional, până când feliile încep să se rumenească, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Scurgeți feliile de slănină pe o farfurie căptușită cu un prosop de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
3
Transferați slănina parțial gătită pe fundul unei tigaie mari.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bacon GătitBacon Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
4
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
5
Bateți laptele și făina împreună într-un castron; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
6
Puneți aproximativ o treime din cartofi peste slănină, urmată de jumătate de ceapă și jumătate de șuncă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
CeapăCeapă
șuncășuncă
7
Împrăștiați o pătrime din brânza Cheddar deasupra șuncii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză CheddarBrânză Cheddar
șuncășuncă
8
Se toarnă o treime din amestecul de lapte peste brânză și se condimentează cu sare și piper negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
BrânzăBrânză
LapteLapte
9
Repetați straturile de cartof, ceapă, șuncă, brânză Cheddar, amestec de lapte, sare și piper negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză CheddarBrânză Cheddar
Piper NegruPiper Negru
CartofiCartofi
CeapăCeapă
LapteLapte
SareSare
șuncășuncă
10
Aranjați ultima treime de cartofi în tigaia de prăjire; se toarnă deasupra amestecul de lapte rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
11
Împrăștiați brânza Cheddar rămasă peste amestecul de cartofi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză CheddarBrânză Cheddar
CartofiCartofi
12
Acoperiți tigaia de prăjire cu folie de aluminiu.
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
13
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când cartofii sunt fragede, aproximativ 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 45 m.
Porții15
Scor De Sănătate19
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
OcaziiPaști
Revista