Cartofi Festonati Cu Spanac Si Branza
Cartofii festonați cu spanac și brânză ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru 100 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 8 porții cu 191 calorii, 10g de proteine, și 7g de grăsime fiecare. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta va fi un hit la dvs Paște eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați unt, parmezan, spanac și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este solid. Încercați Cartofi ușori Festonați cu spanac și brânză de capră, Cartofi Festonați Cu Două Brânzeturi, și Cartofi Cu Brânză Festonată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 45
Așezați feliile de cartofi într-o cratiță mare și acoperiți cu apă. Aduceți la fierbere; reduceți căldura și fierbeți, neacoperit, 6 minute sau până se înmoaie.
Se scurge bine; pune deoparte
Combinați laptele și următoarele 5 ingrediente într-un castron mediu, amestecând cu un tel până se omogenizează.
Topiți untul într-o tigaie mare antiaderentă acoperită cu spray de gătit la foc mediu-mare.
Se adauga ceapa; saut 7 minute sau pana devin aurii. Reduceți căldura la mediu. Adăugați treptat amestecul de lapte, amestecând cu un tel până se omogenizează. Gatiti 5 minute sau pana se ingroasa si clocotita; amestecând constant cu o lingură de lemn.
Adăugați brânză, amestecând până se topește brânza.
Aranjați jumătate din feliile de cartofi într - un vas de copt de 11 x 7 inci acoperit cu spray de gătit. Se acoperă cu jumătate de spanac și jumătate de sos de brânză. Repetați cu cartoful rămas, spanacul și sosul.
Coaceți la 450 timp de 15 până la 18 minute sau până devin aurii și bulbucați.