Cartofii festonați ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 13g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 336 calorii. Această rețetă servește 8. Pentru 88 cenți pe porție, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați lapte, ardei gras, brânză provolone și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Acesta va fi un hit la dvs Paște eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cartofi Festonati, Cartofi Festonati, și Cartofi Festonati pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Topiți untul într-o cratiță medie la foc mic; bateți în făină până se omogenizează. Gatiti 1 minut, amestecand constant. Bateți treptat laptele; gatiti la foc mediu batand constant, pana cand sosul se ingroasa si clocoteste. Se amestecă ardeiul verde și următoarele 4 ingrediente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Gras
Unt
Făină Pentru Toate Scopurile
Sos
Lapte
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Tigaie Cu Sos
2
Puneți jumătate de cartofi într-un vas de copt ușor uns de 13" x 9". Puneți jumătate de sos peste cartofi; se acoperă cu jumătate de brânză. Repetați procedura cu feliile de cartofi rămase, sosul și brânza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi
Brânză
Sos
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
3
Coaceți, acoperit, la 425 timp de 30 de minute. Descoperiți și presărați cu pesmet.