Cartofi dulci vegani cremoși și pudră de porumb

Cartofi dulci vegani cremoși și pudră de porumb
Cartoful dulce Vegan cremos și pudra de porumb ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de supă. Această rețetă servește 8 și costă 69 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 5g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 165 calorii. 85 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un vegan dieta. Dacă aveți la îndemână bulion de legume, țelină, pătrunjel și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 89%. Acest scor este extraordinar. Rețete similare sunt Pudră De Porumb Cu Cartofi Dulci Vegani, Vegan Dulce Condimentat Porumb Chowder, și Cartofi cremoși de șuncă și pudră de porumb.

Instrucțiuni

1
Puneți cartofii dulci într-o oală mare și acoperiți cu apă sărată; aduceți la fierbere. Reduceți focul la mediu-mic și fierbeți până se înmoaie, 10 până la 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati
Slănină Afumată Tăiată Gros, CubulețeSlănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Scurgeți cartofii și rezervați 2 1/2 căni de apă de cartofi. Tăiați 2 cartofi dulci și cartofi Yukon Gold când sunt suficient de răciți pentru a fi manipulați; rezervați cartoful dulce rămas pentru un pas ulterior.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati
Slănină Afumată Tăiată Gros, CubulețeSlănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
3
Încălziți uleiul de măsline într-o oală mare la foc mediu; gatiti si amestecati telina si ceapa dulce in uleiul incins pana cand ceapa incepe sa se rumeneasca, aproximativ 10 minute. Se amestecă 1 cartof dulce tocat, cartof Yukon Gold tocat și usturoi în amestec. Gatiti si amestecati pana cand usturoiul incepe sa devina auriu, aproximativ 8 minute. Se amestecă porumbul și 1 cartof dulce tocat în amestecul de ceapă și țelină. Acoperiți oala și gătiți timp de 5 minute, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Yukon Cartofi De AurYukon Cartofi De Aur
2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati
Ceapă DulceCeapă Dulce
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
4
Se toarnă 2 1/2 căni rezervate apă de gătit a cartofului scursă în amestec.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Slănină Afumată Tăiată Gros, CubulețeSlănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
5
Puneți cartoful dulce rămas și ghimbirul într-un robot de bucătărie și pulsați de mai multe ori pentru a tăia; piure și amestecați în legume. Se amestecă laptele de soia, bulionul de legume, pătrunjelul, rozmarinul, sarea de mare, piperul negru și frunza de dafin în amestec și se aduce supa la fierbere. Reduceți căldura la minim și fierbeți 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Nuci De Pin, Prăjite1/2 Cană Nuci De Pin, Prăjite
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
Tulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci GrosimeTulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci Grosime
Brânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După GustBrânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După Gust
Lapte De SoiaLapte De Soia
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
Migdale întregi, Cu Coajă și PrăjiteMigdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Brânză Cheddar Rasă și Ceapă Verde Feliată, OpționalBrânză Cheddar Rasă și Ceapă Verde Feliată, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
6
Bateți făina în supă, amestecați până se îngroașă și scoateți supa de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Brânză Cheddar Rasă și Ceapă Verde Feliată, OpționalBrânză Cheddar Rasă și Ceapă Verde Feliată, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții8
Scor De Sănătate35
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista