Cartofi dulci umpluți cu creveți și Salsa

Cartofi dulci umpluți cu creveți și Salsa
Cartofii dulci umpluți cu creveți și Salsa ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten și primară servește 2 și costă $1.76 pe portie. O porție conține 271 calorii, 14g de proteine, și 2G de grăsime. Dacă aveți la îndemână coriandru, creveți, kielbasa de curcan și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este destul de bun. Încercați Cartofi Dulci Umpluți Cu Salsa De Fasole Neagră, Creveți umpluți la cuptor cu Salsan și guacamol, și Cartofi Umpluți Cu Creveți pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pierceți cartofii cu o furculiță și aranjați pe prosoape de hârtie. Cuptor cu microunde la maxim 8 minute; întoarceți cartofii după 4 minute. Rumeniti 1/4 cana kielbasa intr-o tigaie antiaderenta la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
KielbasaKielbasa
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
Oregano Uscat, 1/3 PalmăOregano Uscat, 1/3 Palmă
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Adăugați creveți; saut 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
3
Se ia de pe foc; se amestecă salsa. Tăiați fiecare cartof pe lungime. Împingeți capetele spre interior pentru a forma un buzunar. Umpleți amestecul de creveți în fiecare. Dollop fiecare cartof cu 1/2 lingură smântână; presărați fiecare cu o linguriță de coriandru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Dientes De AjoDientes De Ajo

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosul sunt alegerile mele de top pentru Mexican. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Stoltz organic Pinot Noir cu un rating de 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
Stoltz Organic Pinot Noir
Stoltz Organic Pinot Noir
Acest Pinot arată bine cu culoarea sa profundă bogată și aroma florală pentru un Pinot noir organic Columbia Gorge. Totul este pentru ca acest vin fie să întâmpine ani de îmbătrânire, fie să fie băut pe loc.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții2
Scor De Sănătate32
Bucătăriimexican
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista