Cartofi dulci - supă de anason stelat cu cremă de ghimbir

Cartofi dulci-supa de anason stelat cu cremă de ghimbir ar putea fi doar supa pe care o căutați. Pentru $1.54 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 14g de grăsime, și un total de 304 calorii. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de cartofi dulci, apă, smântână grea și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 35 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cartofi Dulci Cu Anason Stelat, Ghimbir Și Tei, Supă De Ghimbir De Morcovi Cu Rețetă De Anason Stelat, și Supă de dovleac cu anason stelat și creveți de ghimbir pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Topiți untul într-o oală mare la foc mediu. Când face spumă, adăugați ceapa, condimentați cu sare și piper negru proaspăt măcinat și gătiți, amestecând ocazional, până când ceapa este înmuiată și translucidă, aproximativ 5 minute.Se amestecă 2 lingurițe de ghimbir și anason stelat.
Adăugați cartofii dulci și amestecați pentru a combina.
Adăugați bulionul și apa și amestecați bine, răzuind orice bucăți rumenite de pe fundul oalei. Creșteți căldura la mare și aduceți amestecul la fierbere. Reduceți focul la minim și fierbeți, neacoperit, până când cartofii dulci sunt complet fragezi, aproximativ 12 minute.
Se ia de pe foc.Lăsați supa să se răcească ușor.
Scoateți păstăile de anason stelat și aruncați-le. Procesați supa în loturi într-un blender sau robot de bucătărie până când este foarte netedă. Întoarceți supa în oală și reîncălziți la foc mediu-mic. Condimentați cu sare și piper suplimentar, după cum este necesar. Se amestecă smântâna grea, dacă se folosește.
Combinați smântâna și restul de 1/4 linguriță de ghimbir într-un castron mic, amestecând până se amestecă bine.
Serviți supa în boluri încălzite, acoperite cu o păpușă de cremă de ghimbir.Asocierea băuturilor: Iată o supă mare, cu o textură cremoasă, plină de gură și o mulțime de condimente exotice care strigă pentru Riesling-ul German. Multe Rieslings ar fi puțin ușoare pentru asta, așa că alegeți unul dintre cele mai mari pe care le puteți găsi, de la Rheingau. Mai exact, vânați Dragonstone Riesling din 2006 de la Leitz, care este mediu până la corpolent și plin de citrice și condimente și o doză bună de aciditate.