Cartofi dulci - supă de anason stelat cu cremă de ghimbir

Cartofi dulci - supă de anason stelat cu cremă de ghimbir
Cartofi dulci-supa de anason stelat cu cremă de ghimbir ar putea fi doar supa pe care o căutați. Pentru $1.54 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 14g de grăsime, și un total de 304 calorii. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de cartofi dulci, apă, smântână grea și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 35 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cartofi Dulci Cu Anason Stelat, Ghimbir Și Tei, Supă De Ghimbir De Morcovi Cu Rețetă De Anason Stelat, și Supă de dovleac cu anason stelat și creveți de ghimbir pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Topiți untul într-o oală mare la foc mediu. Când face spumă, adăugați ceapa, condimentați cu sare și piper negru proaspăt măcinat și gătiți, amestecând ocazional, până când ceapa este înmuiată și translucidă, aproximativ 5 minute.Se amestecă 2 lingurițe de ghimbir și anason stelat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel
Chile Scotch Bonet, TocatChile Scotch Bonet, Tocat
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Migdale întregi, Cu Coajă și PrăjiteMigdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Adăugați cartofii dulci și amestecați pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati
3
Adăugați bulionul și apa și amestecați bine, răzuind orice bucăți rumenite de pe fundul oalei. Creșteți căldura la mare și aduceți amestecul la fierbere. Reduceți focul la minim și fierbeți, neacoperit, până când cartofii dulci sunt complet fragezi, aproximativ 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati
1-1/2 Cană Supă De Pui1-1/2 Cană Supă De Pui
Slănină Afumată Tăiată Gros, CubulețeSlănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
4
Se ia de pe foc.Lăsați supa să se răcească ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cârnați Afumați Johnsonville® Complet Gătiți, Tăiați CuburiCârnați Afumați Johnsonville® Complet Gătiți, Tăiați Cuburi
5
Scoateți păstăile de anason stelat și aruncați-le. Procesați supa în loturi într-un blender sau robot de bucătărie până când este foarte netedă. Întoarceți supa în oală și reîncălziți la foc mediu-mic. Condimentați cu sare și piper suplimentar, după cum este necesar. Se amestecă smântâna grea, dacă se folosește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)
Chile Scotch Bonet, TocatChile Scotch Bonet, Tocat
Cârnați Afumați Johnsonville® Complet Gătiți, Tăiați CuburiCârnați Afumați Johnsonville® Complet Gătiți, Tăiați Cuburi
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
6
Combinați smântâna și restul de 1/4 linguriță de ghimbir într-un castron mic, amestecând până se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
Migdale întregi, Cu Coajă și PrăjiteMigdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
7
Serviți supa în boluri încălzite, acoperite cu o păpușă de cremă de ghimbir.Asocierea băuturilor: Iată o supă mare, cu o textură cremoasă, plină de gură și o mulțime de condimente exotice care strigă pentru Riesling-ul German. Multe Rieslings ar fi puțin ușoare pentru asta, așa că alegeți unul dintre cele mai mari pe care le puteți găsi, de la Rheingau. Mai exact, vânați Dragonstone Riesling din 2006 de la Leitz, care este mediu până la corpolent și plin de citrice și condimente și o doză bună de aciditate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cârnați Afumați Johnsonville® Complet Gătiți, Tăiați CuburiCârnați Afumați Johnsonville® Complet Gătiți, Tăiați Cuburi
RieslingRiesling
Migdale întregi, Cu Coajă și PrăjiteMigdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Prăjitură Angel Food Preparată, împărțită De Două Ori Pe OrizontalăPrăjitură Angel Food Preparată, împărțită De Două Ori Pe Orizontală
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții6
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista