Cartofi dulci prăjiți cu aioli
Cartofi dulci prăjiți cu alioli durează aproximativ 1 oră și 10 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 4 porții cu 322 de calorii, 3 g de proteine și 19 g de grăsime fiecare. Pentru 76 de cenți per porție, această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten, fără lactate, lacto ovo-vegetariană și 30 de dietă. Funcționează bine ca garnitură. Dacă aveți la îndemână cartofi dulci, sare kosher, piper și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Vă este adus de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă un scor bun de 59%. Încercați cartofi dulci fingerling cu aioli, cartofi prăjiți cu aioli cu usturoi și cartofi dulci picante cu aioli boia afumat pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 de grade. Înțepăți cartofii dulci de câteva ori cu o furculiță și prăjiți pe o foaie mică de copt până când se înmoaie, aproximativ 50 de minute.
Se zdrobesc cateii de usturoi si se presara cu un praf de sare. Folosind partea plată a unui cuțit mare, zdrobiți amestecul într-o pastă grosieră.
Adăugați la maioneză împreună cu aproximativ 2 linguri de apă. Se amestecă treptat uleiul de măsline și se condimentează cu piper.
Înjumătățiți fiecare cartof dulce pe lungime, stropiți cu sare și piper și acoperiți cu eole.