Cartofi Dulci Pere Coace

Cartofi Dulci Pere Coace
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați să coaceți pere de cartofi dulci. Această rețetă servește 6. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 233 calorii, 1g de proteine, și 8g de grăsime pe porție. Pentru 76 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de zahăr brun, sos de afine cu fructe întregi, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Supă de cartofi dulci și pere, Cartofi Dulci Afumați Piure De Cartofi, și Supă Vegană De Cartofi Dulci Și Pere pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Scurgeți perele, rezervând 2 linguri de suc (aruncați sucul rămas sau salvați pentru o altă utilizare). Într-un castron, combinați cartofii dulci, 3 linguri de unt, zahăr brun, sare, nucșoară și suc de pere rezervat. bateți până se combină. Lingura într-o mică adâncime unsă 1-1/2-qt. vas de copt. Aranjați jumătățile de pere deasupra, tăiate cu fața în sus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati
Sifon Crema DieteticaSifon Crema Dietetica
Suc De PereSuc De Pere
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
1 Ceapă Galbenă Medie, Tăiată Grosier în Bucăți Egale1 Ceapă Galbenă Medie, Tăiată Grosier în Bucăți Egale
Tequila De Bună Calitate (recomandat: 100% Agave)Tequila De Bună Calitate (recomandat: 100% Agave)
4 Lingurite Nuci Tocate4 Lingurite Nuci Tocate
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
2
Într-o cratiță mică, combinați mierea, coaja de portocală și untul rămas. Gatiti pana se incalzeste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
3
Stropiți jumătate peste pere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Lingurite Nuci Tocate4 Lingurite Nuci Tocate
4
Se coace, neacoperit,la 350 de minute, timp de 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
5
Stropiți cu amestecul de miere rămas. coaceți cu 15 minute mai mult. Umpleți jumătățile de pere cu sos de afine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De AfineSos De Afine
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
4 Lingurite Nuci Tocate4 Lingurite Nuci Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții6
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista