Cartofi Dulci Pere Coace
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați să coaceți pere de cartofi dulci. Această rețetă servește 6. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 233 calorii, 1g de proteine, și 8g de grăsime pe porție. Pentru 76 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de zahăr brun, sos de afine cu fructe întregi, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Supă de cartofi dulci și pere, Cartofi Dulci Afumați Piure De Cartofi, și Supă Vegană De Cartofi Dulci Și Pere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Scurgeți perele, rezervând 2 linguri de suc (aruncați sucul rămas sau salvați pentru o altă utilizare). Într-un castron, combinați cartofii dulci, 3 linguri de unt, zahăr brun, sare, nucșoară și suc de pere rezervat. bateți până se combină. Lingura într-o mică adâncime unsă 1-1/2-qt. vas de copt. Aranjați jumătățile de pere deasupra, tăiate cu fața în sus.
Într-o cratiță mică, combinați mierea, coaja de portocală și untul rămas. Gatiti pana se incalzeste.
Stropiți jumătate peste pere.
Se coace, neacoperit,la 350 de minute, timp de 30 de minute.
Stropiți cu amestecul de miere rămas. coaceți cu 15 minute mai mult. Umpleți jumătățile de pere cu sos de afine.