Cartofi dulci la cuptor și mere verzi
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați cartofii dulci la cuptor și merele verzi. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 347 calorii, 5g de proteine, și 13g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 10. Pentru $1.29 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână ulei vegetal, unt, scorțișoară și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este destul de bun. Încercați Cartofi dulci și mere coapte, Rețetă De Cartofi Dulci Și Mere La Cuptor, și Cartofi Dulci La Cuptor Și Mere Cu Unt De Pecan pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 177°.aburiți un vas de copt de 9 x 13 inci cu spray de gătit. Aduceți o oală cu apă sărată la fierbere.
Adăugați cartofi dulci; se fierbe până când cuțitul doar străpunge carnea, 20 de minute.
Scurgeți și rulați sub apă rece până când este suficient de rece pentru a fi manevrat.
Curățați și radeți cartofii dulci. Mere de miez și grătar. Aruncați împreună într-un castron. Într-un castron mic, bateți cidrul, untul, uleiul, zahărul brun, scorțișoara și făina. Se amestecă în amestecul de cartofi-mere. Se condimentează cu sare și piper.
Răspândiți amestecul în vasul de copt. Acoperiți cu folie și coaceți până la bule, 1 oră.
Îndepărtați folia; împrăștiați migdalele deasupra.
Coaceți până când migdalele sunt ușor prăjite, 15 minute.