Cartofi dulci la cuptor cu stafide și nuci pecan
Nevoie de o garnitură fără gluten, primară și vegetariană? Cartofii dulci la cuptor cu stafide și nuci pecan ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Această rețetă face 6 porții cu 280 calorii, 2G de proteine, și 11g de grăsime fiecare. Pentru $1.3 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână unt, sirop de arțar, apă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 40%, ceea ce nu este atât de spectaculos. Încercați Cartofi dulci de două ori coapte cu nuci pecan, Cartofi dulci coapte de două ori cu salvie și nuci pecan, și Cartofi dulci copți de două ori {cu zahăr brun și nuci pecan} pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F (200 de grade C).
Întindeți cartofii dulci într-un singur strat într-un vas de copt de 9x13 inch.
Se presară stafide și nuci pecan tocate.
Într-un castron mic, amestecați untul, siropul și apa.
Se toarnă amestecul peste cartofi.
Acoperiți vasul de copt cu folie de aluminiu.
Coaceți în cuptorul preîncălzit 50 până la 60 de minute, până când cartofii dulci sunt fragede.