Cartofi dulci la cuptor cu caise și Bourbon

Cartofi dulci la cuptor cu caise și Bourbon
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați cartofii dulci copți cu caise și Bourbon. Această rețetă servește 10. O porție conține 326 calorii, 4G de proteine, și 6g de grăsime. Pentru $1.28 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți bourbon, zahăr brun ferm, cartofi dulci bijuterie și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este destul de bun. Încercați Cartofi dulci la cuptor cu caise și prune uscate, Cartofi Dulci La Cuptor Bourbon, și Cartofi dulci Bourbon-alune coapte de două ori pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic, turnați bourbon peste caise uscate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Caise UscateCaise Uscate
Whisky Bourbon (recomandat: Maker's Mark)Whisky Bourbon (recomandat: Maker's Mark)
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Frecați cartofii dulci și străpungeți fiecare în mai multe locuri cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi DulciCartofi Dulci
3
Așezați cartofii pe grătarul cuptorului sau într-un singur strat pe o foaie de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
4
Coaceți într-un cuptor de 350 până când cartofii sunt moi când sunt străpunși, aproximativ 1 1/2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
5
Lăsați să stea până se răcește suficient pentru a se descurca, aproximativ 20 de minute.
6
Curățați cartofii dulci și puneți-i într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi DulciCartofi Dulci
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
7
Adăugați zahăr brun, unt și vanilie în castron și amestecați cu un masher de cartofi sau o furculiță până când amestecul este doar ușor gros. Se amestecă caisele și bourbonul. Puneți lingura într-un vas de copt superficial de 2 1/2 litru și întindeți nivelul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr BrunZahăr Brun
CaiseCaise
Whisky Bourbon (recomandat: Maker's Mark)Whisky Bourbon (recomandat: Maker's Mark)
VanilieVanilie
UntUnt
CartofiCartofi
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Masher De CartofiMasher De Cartofi
Tava De CoptTava De Copt
BolBol
8
Coaceți, neacoperit, până când este fierbinte în centru, aproximativ 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
9
Se servește cald.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate8
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista