Cartofi Dulci De Două Ori Coapte
Cartofii dulci coapte de două ori ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru 74 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. O porție conține 216 calorii, 3G de proteine, și 7g de grăsime. Un amestec de zahăr brun, sare, jumătate și jumătate și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 15 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este solid. Încercați Cartofi dulci copți acoperiți cu cârnați de mere de pui și mere și cartofi copți acoperiți cu pui cremă, Cartofi Dulci La Cuptor, și Cartofi Dulci De Două Ori Coapte pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pierceți fiecare cartof de două ori cu un cuțit ascuțit pentru a ventila aburul.
Așezați într-un singur strat în cuptorul cu microunde. Cuptor cu microunde la 5 minute. Dacă cartofii nu sunt fierți, întoarceți cartofii și continuați să faceți microunde 1 minut la un moment dat până se înmoaie.
Scoateți cartofii complet fierți din cuptorul cu microunde în timp ce gătiți cartofii rămași. Cartofi răciți 10 minute.
Între timp, într-un castron mic, amestecați făina, zahărul brun, 2 linguri de unt și nucile pecan; pus deoparte.
Se încălzește cuptorul la 350 F.
Tăiați 1/3 din fiecare cartof. Folosind lingura, scoateți carnea într-un castron mare, având grijă să nu rupeți cojile de cartofi; aruncați blaturile de cartofi.
Adăugați 2 linguri de unt, jumătate și jumătate, condimente de plăcintă cu dovleac și sare în cartofi. Mash amestec de cartofi cu masher de cartofi sau bate cu mixer electric la viteză medie până la crem. Puneți amestecul de cartofi înapoi în piei.
Așezați cartofii umpluți în tigaie de 13x9 inci. (Cartofii pot fi acoperiți și refrigerați în acest moment până la 8 ore.)
Presărați amestecul de pecan peste blaturi de cartofi.
Coaceți descoperit 30 până la 35 de minute sau până când toppingul este maro și cartofii sunt fierbinți. (Dacă cartofii umpluți au fost refrigerați, scoateți din frigider cu 30 de minute înainte de servire; acoperiți și coaceți conform instrucțiunilor.)