Cartofi dulci cu miere, lămâie și condimente prăjite
Cartofi dulci cu miere, lămâie și condimente prăjite este un fără gluten și vegetarian rețetă cu 6 porții. Pentru $1.07 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această garnitură are 280 calorii, 4G de proteine, și 7g de grăsime pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați sare și piper, cartofi dulci, ulei vegetal și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 43%. Rețete similare includ Cartofi dulci prăjiți cu miere și condimente: Garnitură de Ziua Recunoștinței, Cartofi Dulci Cu Edamame Și Condimente De Toamnă, și Piure de cartofi dulci cu condimente marocane.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Ungeți un vas de copt. Aranjați feliile de cartof dulce în cercuri concentrice în vas.
Într-un castron, combinați apa fierbinte cu 1 lingură de miere și unt; se învârte pentru a topi untul.
Se toarnă lichidul peste cartofii dulci. Acoperiți cu folie și coaceți timp de 40 de minute, sau până când cartofii sunt fragede.
Între timp, într-o tigaie mică, prăjiți semințele de chimen și coriandru la foc moderat până când sunt parfumate, aproximativ 40 de secunde; lasa sa se raceasca.
Transferați semințele într-o mașină de tocat condimente și măcinați-le într-o pulbere.
Transferați pulberea într-un castron mic. Se amestecă sucul de lămâie, uleiul, usturoiul, ghimbirul și restul de 1 lingură de miere; se condimentează cu sare și piper.
Se toarnă pansamentul peste cartofi și se servește.